Pulled lamm. När vi kom fram till Lycksele i torsdags hade Robert förberett en fantastiskt god lammgryta som vi åt på lantbröd tillsammans med sallad, rödlök, tomat, srirachamajonnäs och röd spetskål
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Blanda ihop chilisås, vatten, honung och krydda och häll på karrén. Ochpulledpork har varit trendmaten framför andra ett bra tag nu, så det är väl på tiden att även jag hakar på och delar med mig av min variant - innan det är helt ute
Jag brukar blanda med hickory-sås, tjockare grillolja, bbq-sås samt grillsås med kakao ochchili. -) SJÄLVKLART går det bra att fuska med färdigköpt chilisås för den som önskar
Chiliflingor. Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Nu till middagen som blev pulledporkmed coleslaw. strimlad vitkål, turkisk yoghurt, honung, sweet chilisås, vitlökspulver, salt, svartpeppar, blanda om och njut
Finstrimla i chili, hacka i koriander och blanda samman. Lägg på rikligt medpulledpork, smashed avokado och mango- och tomatsalsa, ruccola, syrad grädde och toppa med massa färsk koriander
Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.