Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Pulledporkoch coleslaw. Nu till middagen som blev pulledpork med coleslaw. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
Guacamole och gott bröd är också ett måste för att få till goda pulledpork sliders. Jag har varit sugen på pulledpork i en evighet, så valet av rätt var enkelt
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Skala och hacka lök. Häll barbequesås och vin över köttet. När köttet är klart, dra isär det i grytan och servera med pommes frites, grönsallad och en klick vitlöksdressing
Pulledpork igen. Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Tillsätt vatten och fond/buljong. Rör och tillsätt sedan övriga ingredienser. Salta och peppra köttet rejält och lägg det i en lergryta eller gryta med lock som tåler värme
PulledPork. Jag har sagt det förr och säger det igen. PulledPork. -) Som tillbehör gjorde jag en coleslaw med äpple för att få lite syrligt och sött på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.