Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Nu till middagen som blev pulledporkmed coleslaw. Pulledporkoch coleslaw. Pulledpork. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Pulledporkmed äpple och chili. Pulledpork är ju väldigt smidigt att det – det klarar sig självt länge i ugnen och köttet blir så mört att det faller isär sådär riktigt smaskigt…
Dagen till ära gjordes pulledpork som fick stå och puttra några timmar i ugnen. Söndagsmiddag tarvar långkok som sköter sig själv medan man själv sitter på balkongen i solen och dricker kaffe
Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Ett nytt annolunda recept på "pulledpork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket. Koka upp valfria grönsaker i lättsaltat vatten och blanda med nudlarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.