Nu är det snart nyår och dags att planera nyårsmaten och allt runt omkring. ) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug
Idag bjuder jag påförrätter som kan passa tillnyårsafton och andra festliga tillfällen. Vid servering, lägg upp sallad på tallrikar, toppa med de marinerade räkorna, avokadon och mangon, dekorera med gräslök
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i chokladsmeten
Här kommer lite inspiration till vad man kan bjuda på när gästerna kommer pånyårsafton. Lägg osten mellan två bröd och stek på bägge sidor i torr stekpanna tills brödet fått lite färg och osten smält
Men nu börjar det dra ihop sig till nyår och även om vi är bortbjudna tänkte jag bjuda på en jättegod förrätt som jag gjorde för några år sen - kvibilleost i röda endiver (skulle varit röda endiver i alla fall, men de var slut när vi handlade nyårsmaten så vi improviserade som bilden visar)
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
LIte tipspå såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. TomatchutneyTips. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration tillnyårsmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.