Eftersom jag köpte färdig röra så kan jag inte återge receptet på den men tipsar gärna om Mannerströms version, perfekt att göra i god tid och ha färdigt i kylen
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration tillnyårsmaten
Tips. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg. Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran
Nu är det snart nyår och dags att planera nyårsmaten och allt runt omkring. ) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Lägg upp några msk av majonnäsen på fyra tallrikar. Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Lägg avokadoskivor i botten, glöm inte att pressa över lite citron på varje lager med avokado. Räkor och avokado passar perfekt ihop och tillsammans med sås med lite sting, blir det en härlig förrätt
Gott till är vitt vin. Till garnering. På ena halvan per platta ta med ett runt mått ut 8 rundlar med diameter ca 8 cm. Tryck ut en ring med diameter 5 cm i mitten på 4 av rundlarna. Lägg de 4 ringarna på de 4 platthalvorna du har kvar på bakplåtspapper. 1 ägg till pensling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.