De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen
Fyll lövbiffarnamed färskosten och vik ihop på mitten. Försegla köttet med grillspett. Servera lövbiffarnamed bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig grönsallad
Börja med fyllningen. Servera med kokta fullkornsnudlar, rucolasallat och tomathalvor. Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida. 4 st lövbiff
Fyll lövbiffarnamed färskosten och vik ihop på mitten. Försegla köttet med grillspett. Servera lövbiffarnamed bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig grönsallad
Blanda samman löken med pepparrotsost och röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fördela fyllningen med en sked på ena sidan av köttskivorna och vik ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.