Jag fyllde lövbiff med cantadou 4 peppar, färsk persilja och stekta champinjoner. Rulla ihop och fäst med tandpetare och stek dom i stekpannan. Krydda med salt. Lägg dom på ett fat och ta ur alla tandpetare när dom svalnat.
Jag gjorde sen en sås av en stor burk cream fraiche, en burk cantadou 4 peppar, salt, söndersmulad grönpeppar och kalvfond. Jag la sen i lövbiff rulla så det fick koka samman och bli varmt.
Servera med hemmagjord klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd
Googla på fylld lövbiff och du hittar hur många varianter som helst. Fäst ihop med tandpetare så att inte fyllningen rymmer ur "börsarna", som fylld lövbiff kallas ibland
Fylld lövbiff tar inte många minuter att laga. Enkelt, snabbt och riktigt gott. Ändå smakar det som om man stått länge i köket och fixat ihop världens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.