Servera med dina önskade tillbehör tex sallad och ris. 1fransk senap. Ställ in i ugnen och grädda 20 minuter, sänk värmen till 125 grader och stek tills köttsaften är genomskinlig
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylldlövbiffmed creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinkaoch cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Bred ett lager dijonsenap på lövbiffarnaoch fördela fyllningen på ena halvan av varje lövbiff. Banka ut köttet lite grand, bred på senapoch lägg sedan på fyllningen
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.