Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten. Blanda samman resten av de torra ingredienserna med en ballongvisp eller en vanlig visp
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Perfekt med en god tårta som man kan förbereda i god tid. Blanda ned hälften av den vispade grädden. citronmelissJordgubbar under säsong, annars kan man ta hyvlad vitchoklad
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron och vitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Klyfta äpplena och dela plommonen i mindre bitar. Inspiration till den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, och med ett kul täcke av cornflakes, mandel och vitchoklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
Kärna ur och skär frukten i bitar och lägg all frukt och bär i en smord ugnsform. Ett alldeles förträffligt sätt att få i sig en rejäl portion av de där rekommenderade mängderna frukt och grönsaker som Livsmedelsverket förespråkar
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Smeten ska rinna av slickepotten inte ramla av i klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.