Perfekt med en god tårta som man kan förbereda i god tid. Blanda ned hälften av den vispade grädden. citronmelissJordgubbar under säsong, annars kan man ta hyvlad vitchoklad
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Smeten ska rinna av slickepotten inte ramla av i klumpar
Och det blev lite vitischokladmedsmakav citron. Förut nåt år hittade jag vitchokladmedcitronsmak o då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag med citronarom
Blanda samman resten av de torra ingredienserna med en ballongvisp eller en vanlig visp. Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten
”Man tager vad man hafver” brukar fungera ganska bra för att stimulera kreativiteten. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.