Det här är en lite friskare biskvi med smak avcitronochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta ochdoppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Om så önskas är det alltid gottoch trevligt medchokladströssel eller -kulor. Vitchokladfrosting. Blårbärssmaken kommer både ifrån vanliga blåbär samt blåbärschoklad
En saftig ochgod kaka, med fyllning av vad som fanns hemma helt enkelt. Smälter snabbt och är därför förstås jättesmarta att använda när man ska garnera någotmed smält choklad, eller när smält choklad ska ingå i receptet
(Provstickmed en potatissticka, den ska vara helt torr när du dragit ut den. Vitchokladfrosting. Rör i den svala vitchokladenoch tillsätt eventuellt valfri färg
Ställ i frysen en stund så rasar inte kanterna ner så lätt eller klä kanterna med en ram avfolie. Knåda ihop alla ingredienser till pajdegen ochkavla eller tryck ut i en springform
Och det blev lite vitischokladmed smak avcitron. Förut nåt år hittade jag vitchokladmedcitronsmako då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag medcitronarom
En underbart god cupcake med smak avvitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
2 ägg 2 dl strösocker 2 1/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 200 hallon/blåbär Ca 50 gram vitchoklad100 gram smör• Sätt ugnen på 175 grader• smörj en pajform• Vispa ägg ochsockerporöst• Blanda i mjöl och bakpulver • Bred ut smeten i pajformenoch fördela bären jämnt över kakan, riv över vitchoklad • Hyvla över smöret med en osthyvel • Grädda i mitten av ugnen i ca 35 minuter 2 ägg. 2 dl strösocker. 200 hallon. 50 gram vitchoklad
Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten. Blanda samman resten av de torra ingredienserna med en ballongvisp eller en vanlig visp
KOLAKAKORMED DAIM & VITCHOKLADIngredienser. På gårdagens sexårskalas var det min sista minuten kaka, Kolakakormeddaimkrossochvitchoklad på, som blev favoriten
Det blev tårtbottnarmed smak avcitronoch sen en massa hallonochvitchoklad. Den vitachokladen är rätt så söt och bryter avmot det syrliga i hallonenochcitronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.