Mörk chokladbotten med vitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Den vitachokladenoch saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Rör ner chokladen i det smälta smöret och rör om tills chokladen har smält. Igår blev det en vitkladdkaka med glasyr ochblåbäroch det var, för att citera min man, så galet gott
)Mitt andra bidrag till Kladdkake-SM var alltså denna "Kladdkaka med vitchokladochchokladmaräng". Vispa äggvitor, socker och majsstärkelse tills marängen är styv
Grovhacka den vitachokladenoch tryck ner den också. Smält smöret och bryt i den mörka chokladen. spackling och målning) bakade vi inte ut all pepparkaksdeg före jul
Hacka chokladenoch smält i mikro eller över vattenbad. Smält smöret och häll i en bunke. Ringla chokladen över kakan och strö över nötterna, låt stelna
Självklart kan du köpa en färdig men det är busenkelt och MYCKET godare att föra en egen. Smält smöret i en kastrull, lägg i hackade chokladen i för att smälta med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.