Börja med dressingen. Lägg räkor på salladen. Riv skalet på limen med zestjärn och pressa ut saften. Blanda ihop med ingefära, fisksås, sriracha (eller sambal oelek) och socker
4 2 burkar räkor i lake (à 360 g) 250 g risnudlar 1 gul paprika 1/2 ask sockerärtor (à 150 g) 1/2 knippe knipplök ca 250 g pak choy 1 msk olja 1 lime 1 1/2 msk finriven ingefära 1 tsk sambal oelek salt och peppar Lägg till i inköpslistan
I lördags tog jag en snabb titt i vårt kylskåp, såg en massa gröna saker och kom att tänka på att det fanns räkor i frysen och risnudlar i skafferiet så det fick bli en nudelsallad
Rör ihop Philadelphia-osten med sweetchilisås, fisksåsen och mjölken. Blanda nudlarna, grönsakerna, bönorna och räkorna och fördela salladen på tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.