500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor. 0,5 dl jordnötter. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Servera nudelsalladen direkt med hackade korianderblad, pressad lime ochjordnötter på toppen. Hetta upp en wok med lite olja och lägg i nudlar, morötter, sallad, salladslök, böngroddar och korianderstjälkar
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Serverat med solmogen mango, passar perfekt till förrätt. Ett perfekt recept för sommaren, färska räkor marinerade med färsk hackad koriander, limejuice, chili och lite pepper
Torsk med het mangooch räkröra. Blanda limeskal, juice, chili och koriander med räkröran. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.