Krydda med körvel eller persilja, svartpeppar och örtsalt. Tillsätt tomat, paprika, chevreost,. 40g skivad gul paprika. Sätt igång ugnen på 180C. med smör och kokosfett i ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig. 40g skivad gul paprika. ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig
Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Skiva zucchininoch skär paprikan i tärningar. Skillnaden mellan en omelett och en frittata är sättet man serverar dem pâ - omeletten serveras vanligen vikt medan frittatan serveras öppen
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan. Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat
Lägg på hälften av tomatsåsen och sedan ytterligare tre lasagneplattor. Lägg på tre lasagneplattor. Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant
Häll vinägretten över salladenoch blanda väl. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.