Ett gott tillbehörtill grillat och ett härligt inslag på buffébordet. Gröna linser som får marineras i en syrlig vitlöksmarinad tillsammansmed mynta och persilja
Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. (Går lättast om du gör det i en skål med vatten så att det inte stänker, sila sedan i ett durkslag)
Avokado, spenat, koriander, tomat, vitlök, lime, chili osv… En mättande och fräsch middagssallad baserad på smakerna i både salsa och guacamole – som vi ju vet redan är det perfekta paret och som ändå alltid gifter sig i munnen… Lika bra att bland ihop dom i en och samma salladpå en gång
Couscoussalladmedfetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vatten och grönsaksbuljong
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i ochmed att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Blanda sardellhacket i röran och slunga endiven tillsammansmed vinegretten. Lägg upp på fat och strö över laxen, toppa gärna med lite krutonger och någon trevlig ört eller krasse
Sallad. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Det visade sig att storebror ratade all mat jag gjorde (bortsett från smakportionerna av olika grönsaker, de smakade han på i alla fall) och det slutade med att jag tröttnade på att laga massor av mat som jag ändå bara fick slänga och vi gick helt över till burkmat
Vispa grädden ganska hårt och vänd ner den tillsammansmed passionssaft och jordgubbsmos. Vispa grädden och blanda försiktigt med marshmallowfluff (det ska bli lite klumpigt, rör inte ut fluffet helt
Jag pratar ju ofta om att det är viktigt att planera sin mat och ta med sig mat om man inte vet vad som finns tillgängligtpå vägen, och många av er är redan experter på matlådor och att ta med er mat när ni reser
De passade jättebra både i smak ochmed det gula tillpåsktemat. Han lagar och fixar mat på bordet åt oss medan jag hostar och snörvlar vidare, en riktig klippa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.