Ibland blir jag rädd och undrar vaddetär för världvi lever i. Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att detär, tänk på vad kilopriset för oxfilé ärochvad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att detär något annat som simmar där i den konstgjorda bean
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Så nu behöver ni inte fundera på det mer. Kvarg Pepparkakskryddor (inte för mycket bara då kryddorna är rätt starka) Sötningsmedel efter smak Vill man lyxa till det smular man ner krossade pepparkakor i det hela
Vispa ägg och mjölk. Sila och pressa ut vattnet. 1färdigskivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Bild blir det imorgon ochvisst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut. Nej det gäller att inte deppa ihop för lite brända gryn och en sabbad kastrull, det fanns ju nya att koka så detär bara att köra på
Närvi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Själv tog jag en sväng i trädgården och samlade ihop lite vitlöksblast som har börjat spira från kvarglömda vitlökar i jorden
Ta fram en annan kastrull och fräs lök ochvitlök tills löken är genomskinlig. Ochvilken soppa, då. Nä, detär en citron, ochdethär råkar vara en riktigt fin linssoppa signerad Ann-Louise och hennes konstlärare från back in the days
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.