Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Eftersom det tar en stund att koka ihop dennavariantav refried beans så brukar jag göra dubbel eller trippel sats av receptet och sedan frysa in den färdiga röran i två till tre plastburkar
Igår provade jag att experimentera med enav mina favoriträtter - nämligen omelettpizza. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sista natten på mitt sommarjobb
Här hittar ni recept på remouladsås och mer klassisk fish'n'chips. vanligaste livsmedel ni brukar köpa, mejeriavdelningen är bra att börja på och så jämför ni innehållsförteckningen
Fyll lövbiffarna med färskost & lök/svamp och vik ihop på mitten. Efter en lördag på jobbet är det alltid trevligt att komma hem, ta en gin tonic & laga lite god middag
Dagensvariant, väldigt krämig och god. Detta är enfavorit i repris. För ett tag sedan gjorde jag en god pastasås med kassler och bearnaise och idag letade jag upp receptet och gjorde en ny version
Vi båda föredrar att göra dennavariant. Skär smöret i bitar och ha i samt en skvätt flytande honung. Sex mellanstora nyttigare varianterav blåbärsscones
Den här veckan tänkte jag dela med mig av några frukostfavoriter som är bra och hälsosamma eftersom jag fått flera frågor och undringar kring just detta
Vanliga kardemummaknutar - fyllda med smör, kardemumma och råsockerMini bullar - fyllda med smör, kanel och sockerVaniljlängd - fylld med smör och vaniljsockerÄppellängd - fylld med mandelmassa, russin, äpplen och valnötter
Häromveckan gjorde jag envariant med anknytning till augustitidernas kräftskivor, så jag bytte räkorna mot kräftstjärtar och hade även i lite rivenvästerbottenost och finhackad rödlök
Skala potatisen och skär den i skivor. Rör ner vitlök och häll upp i en smord ugnssäker form. 1muskotnöt, riven. 1prästost, riven, mager. 14 person(er) Ingredienser 750 g potatis, Asterix 4 dl mjölk 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald 1 krm muskotnöt, riven 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 dl prästost, riven, mager1. Sätt ugnen på 225°. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.