Färskostfylld parmaskinka med melon, granatäpple och balsamhonung
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 st Galia melon (snygga tärningar)
  • 11 st Granatäpple (kärnorna)
  • 16 st Snygga skivor parmaskinka
  • 1100 gr Färskost med vitlök
  • 16 st Snygga salladsblad
  • 115 ml Flyttande honung
  • 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten.
  • 1 Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet
  • 1 Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.