Vispa ägg och socker pösigt
Rör ner vaniljkrämen och kokosen i smeten
Låt stå och dra några min
Klicka upp små toppar med hjälp av två teskedar
Lossa kakorna genast efter gräddning och doppa dem i chokladen
Låt smeten stå och svälla minst 30 minuter (jag hade för bråttom och då delar smeten sig gärna) Klicka ut på plåt och grädda i 175° i 12-14 minuter. 30 minuter. 12-14 minuter
Lägg ner dem i het stekpanna utan smör, sänk värmen och stek 5 min på skinnsidan, vänd och stek den på andra sidan. Bryn även kanterna ytterligare ca 2 min. Lägg i en ugnssäker form och stek dem i ugnen ca 25 min till en innertemperatur på 66°. Låt ankbrösten vila i folie ca 10 min. Stek det på svag värme i olja i en kastrull 2-3 min. Låt koka utan lock ca 15 min tills ca hälften återstår. Låt koka 2 min. Skär bort ca 2 cm nederst på sparrisen. Skär potatis och morötter i långa stavar, ca 1/2 cm tjocka. Koka sparrisen 2-3 min. Lägg ner potatis och morötter i kokvattnet och låt koka 3-4 min. koka ytterligare 1 min. 8. 1 min8
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Glutenfria saffransskorpor (ca 25 st). 75 g mandel (ca 1 dl). Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Ta ut plåten och sänk värmen till 100 grader. 8. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.