Häll av vattnet från potatisen och mixa slät med elvisp tillsammans med gräddmjölk ochsmör. Stek sedan i smör på medelvärme så de får gyllene yta och inte bränns
Han fick sin wallenbergare i ett hamburgerbröd med lite grönsaker till (lite fusk nästan. Det är konstigt, med tanke på hur mycket mat jag lagar och att jag har rätt mycket vana vid det här laget
När du ser att smöret är gyllene tar du kastrullen från värmen. pepparrot,. Servera med räk- och äggblandningen, generöst medbryntsmöroch pressad eller kokt potatis
Servera fisken med ärtpuré, riven pepparrot, bryntsmör, potatis och citronklyftor. Ta bort skummet med en sked och häll upp det bryntasmöret i en kanna utan att bottensatsen följer med
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Jag tycker personligen att man ska få in lite crunch i varje rätt, från kall till varm. DESSERT MED CITRONMOUSSE, HALLONPANNACOTTA, CITRONCRUNCH, FLÄDERMARÄNG OCH SNÖ PÅ BRYNTSMÖR
Hettan från pepparroten tillsammans med det knäckiga bryntasmöretoch mjäll torsk = ren magi. När du ser att smöret är gyllene tar du kastrullen från värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.