Mycket fruktig smak med fatkaraktär, inslag av tropisk frukt, päron, smör, kiwi och vanilj. Tärna smöretoch blanda i efter hand och under fortsatt omrörning
Det här är kanske inte den ultimata sommarmaten men jag blir ofta sugen på något salt när det är varmt (igår blev det matjessill) och hjälp vilken sommar vi har här i medelpad
Servera på varma tallrikar med rotfruktsstavar och rucolasallad, bryntsmöroch nyriven pepparrot. Bryn smöret i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills det får en ljusbrun färg och en nötaktig doft
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.