Just nu är det väldigt smarriga Revben som toppar listan över vad ni söker efter för recept (bra att ni äter lite riktig mat också och inte bara en massa sötsaker
Otroligt gott. 600 gr Vildsvinsfärs400 gr trattkantareller (förvällda)1 gul finhackad lök200 gr mjukost, naturell1 ägg1 dl ströbrödnågra tag med kvarnen med ChiliexplosionSaltlite grovmalen svartpepparVitpeppar3 morötter1 palsternacka1 gul lök i klytor
Vildsvinsbiffar, messmörssås & stomp. Vildsvinsbiffar, messmörssås & stomp. Idag dagens Metro tipsar vi om två bra rätter med Vildsvin och Lisa tipsar om god dryck
Vildsvinsbiffar med fetaost & persilja. //Malin Vildsvinsbiffar med fetaost & persilja. Med frysen full av vildsvinskött var det lika bra att sätta igång och använda det
Blanda havregryn och mjölk och låt det svälla så länge du river den gula löken och pressar vitlöken. Blanda alla ingredienser gärna i hushållsassistent ca 5 min
Vildsvinsbiffar (ca 15 st). Denna oktobersöndag gick väl till historien som en av de varmaste. Hade inte vinden funnits där så hade det nästan varit badväder
Vildsvinsbiffar. //Malin Vildsvinsbiffar. Ratatouille är en för mig lite bortglömd maträtt. Är ju faktiskt väldigt gott och ett väldigt bra tillbehör till både biffar, kött och kyckling
Baconlindade vildsvinsbiffar med färska örter. //Malin Baconlindade vildsvinsbiffar med färska örter. Efter semestern i Tanumstrand har jag inte hunnit med att fylla på kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.