Vegan,. Och jag kan lova att dom är det,otroligt lik GB sandwich, men utan allt det där dåliga. För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Och sorry, jag har inte hittat särskilt många glutenfria köpebröd som uppfyller de kriterierna. Tillsätt banan, olja, sirap, nyponpulver, nötter, linfrön och chiamjöl, och kör igång maskinen
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Mixa bananen tillsammans med dadlar, olja, sirap och socker. Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färska bär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Skiva ner bananenoch tillslut mandelsmöret. En av mina favoriter att ha i frysen och äta som mellis. Goda som de är eller som scones med sylt och kokosgrädde, mums
Låt svalna och förvara i kylen. Servera med hallon och ev kokosgrädde. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa. 3 ägg 2 bananer ( + några skivor till garnering) 1 dl dadlar 5 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk kanel 1 msk jordnötssmör ( + några skedar till garnering) 1 krm salt Gör så här. 2 bananer
Skiva ner bananenoch tillslut mandelsmöret. En av mina favoriter att ha i frysen och äta som mellis. Goda som de är eller som scones med sylt och kokosgrädde, mums
Jag äter bara bananer om de är gula och så fort de mörkar mörkna och lukta, så åker de ut. Doften får det att vända sig i magen på mig och jag tycker det är obeskrivligt äckligt
Glutenfriabananoch havrepannkakor. Här kommer ett nytt, smarrigt och näringsrikt recept på bananpannkakoroch ytterligare ett serveringstips för den goda chokladsåsen som jag tidigare lagt upp recept på
Dessutom har jag märkt hur skadligt det är för både mig själv och andra att benämna mat som nyttig vs onyttig och endast fokusera på kroppen och inte sinnet - därför har jag jobbat hårt med detta och har inte längre några "förbud" (jag vet, sjukt, jag hade det innan och det var farligt nära tvångsmässiga förbud a la ätstörningar)
Inlägget Kanel- och kokosbollar – vegan, raffinerat sockerfria, glutenfria dök först upp på Rawness. Cinnamon and coconut balls – vegan, refined sugarfree, gluten free
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.