I mellandagarna ska jag äta den här med rejäla skinkskivor och ett. Smaka av med salt och peppar. mot apelsin, ingefära och chili passar också bra eller varför inte prova med en
Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
Vrid några varv med pepparkvarnen. Blanda alla ingredienser och smaka av med kryddorna. Vi har haft det superbra med 28 grader, strandhäng och andra godsaker
Strimla alla grönsaker, gärna i matberedare eller med mandolin. Salladen har långhållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss
Vardagen är igång och så även ekorrhjulet med jobb, middag och träning. Men med tanke på att den är så pass god, kommer den inte hålla mer än några dagar här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.