Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. 250 g dijonsenap. 1250 g skånsk senap. 1250 g dijonsenap 250 g skånsk senap 4 msk honung 1 ekologisk apelsin, finrivet skal 3 msk mörk romFinriv skalet på apelsinen
Inget för mesproppar alltså, men för alla som gillar en riktigt stark, söt och smakrik senap. Det finns otroligt många olika sorters senap att välja på i vanliga affärer, på apotek och i saluhallar och delikatessbutiker Jag har inte gjort någon räknekoll, men det skulle inte förvåna mig om det kommer upp i antalet olika sorters tandkräm
Hemgjord senap är nog en av de enklare tillbehören till julmaten man kan göra, den såväl bör och kan göras i förväg, sedan får senapen mogna i några dagar i kylskåpet
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) SenapSöt/Stark
112 g Colemans senapspulver. Rör ihop pulver och socker och tillsätt resten. Dela satsen i 2 delar. Häll den i en bunke som tål micro och koka den på högsta effekt 2 minuter
Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.