Nä vad säger ni, är ni sugna på ett superduperrecept på något riktigt gott. Okej, kommer här. Det här receptet har jag stött på lite överallt men OM någon av er skulle ha missat det så delar jag med mig av det nu
Ja jisses, det här är nog bland det godaste jag har ätit. Asiatisk mat är verkligen gott och köket har sin speciella karaktär med söta och salta smaker som möts
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. 4 portabello. 4 portabello. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
Tillhör du en av de stackare som behövt jobba idag. Bittert, jag förstår. Nåja, det är över nu. Slå dig nu ned i en skön stol och låt någon annan få passa upp
I dagens recept fyllde jag portabellosvamp med olika grönsaker, spenat, kikärter och getost. In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese
Till fromma för oss värmetörstande bleknosar som kan behöva en liten extra energikick så här års. Semlan, våfflan, kladdkakan, linssoppan, surströmmingen och några till
Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerade sötpotatisstrips och citronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.