Jag älskar sötpotatisoch den innehåller mycket mer nyttigheter än vanlig potatis. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Testade att göra pommes på sötpotatisoch det blev verkligen supergott. Sötpotatis har ju blivit lite av en "inne-grej" i olika former och är ett gott och trevligt alternativ om man vill undvika vanlig potatis
Som mos, pommes, gratäng, friterad, ugnsbakad i olika former. Jag märker däremot att jag lutar mig mer och mer åt det vegetariska köket när sötpotatisen kommer in i bilden
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Jag och min roomie åt dessa som snacks härom dagen och doppade i chilibea. Sötpotatis. På onsdag ska vi ha vänner över så då tänkte vi nog göra dessa tillsammans med en köttbit och god sallad
Gjorde även mosad avocado och hummus som dippsås. Today´s cravings är sötpotatispommes. Vänd stavarna i olja och lägg potatisen på bakplåtspapper på plåten
Skala och ansa rödbetorna. Grovriv rödbetorna och halloumin och häll det i en bunke. Tillsätt ägg, potatismjöl, ströbröd, sambal oelek, citronskal och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.