I skål sidan om hälldes en riktigt god, kall paprikasås som passar riktigt fint till sommarens alla grillkvällar (ja, övriga årstider också naturligtvis)
Just nu så fullkomligt vräker regnet ner och det här receptet är kanske inte så passande. Men jag delar med mig av den ändå för den är god till hamburgare, färsbiffar, kyckling och för att inte tala om grillat
Gör så här. Dela paprikan och chilifrukten, ta bort kärnor och ribbor. Sjud paprika, spansk peppar i grädden och kycklingfond under lock tills den är helt mjuk
God paprikasås att servera till pasta som variation till tomatsås. Paprikasåsen passade utmärkt till dubbelpanerade fläskfilémedaljonger , pappardelle (torkade från Barilla)Â och smör- och olivoljefräst ruccola
Usch, vilken tid det tar för mig att publicera recepten från det att jag lagar maten. Den här såsen lagade jag i slutet av januari men steget till att lägga in bilder är rätt långt för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.