Jagälskar verkligen den dieten. Det fjärde steget håller du för resten av ditt liv, om man inte som jag har gått upp i vikt efter en graviditet, för då räcker det med att vara ett år i sista fasen
men jag tycker att det smakar ganska så äckligt. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Vill du att Pavlovan ska vara lite seg i mitten, ta ut den och låt svalna i rumstemperatur. Nuskajag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Vi är lite oroliga att strömmen skaförsvinna eftersom vi ju har besök av en väldig storm ikväll här nere, men vi håller tummarna för att vi inte ska tappa kontakten igen
Jagälskar det eftersom man kan använda i stort sätt vilka ingredienser man vill. Kalium har visatsminska risken för stroke och nikotinsyra (som också finns i dadlar) är snäll mot magen och bidrar till tillväxten av goda bakterier
Nu har jag iaf dokumenterat modellerandet av en liten påsk-kanin som jag tänkte dela med mig av. Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på
Nuönskarjag Er en skön fredagskväll. Världens hetaste peppar med Mango, Papaya och mer för att skapa en fruktig, jamaicansk-stil som kan ge tårar i ögonen
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. Vid den här tidpunkten frångick jag ursprungsreceptet och silade av vätskan från lökhacket och vaniljstången, sedan hällde jag tillbaka vätskan i kastrullen
Hmm det blev visst plättar idag med sååå det kan bli. smör eller koksolja till stekning. Vispa ägg fluffigt blanda ner smetana/cremé fraiche och vanilj
Kalvtournedos med två sorters sås och potatiskaka. Jag bjöd på min laxpasta (klicka HÄR för recept, den är supergod och snabbfixad) på fredagen och på lördagen fick vi besöka Åsby Kött & Vilt en mysig gårdsbutik där vi kunde välja och vraka bland alla köttdelikatesser
För den sakens skull gläder jag mig extra åt den nya ideella föreningen MAJO, som startats av Annica Lewander, Lisa Förare Winbladh och Per Styregård, och som hade sin första sammankomst på Restaurangakademien i Stockholm nu i veckan
Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vitamatlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Men visst är det smaskigt med nybakade bullar, så lite tips och inspiration villjag gärna bjuda på. Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.