Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Ni som hängt med oss här ett bra tag nu vet säkert vid detta laget att vi tillhör de som verkligen gillar sillinläggningar och tycker att det är kul att testa nya varianter
Igår plockade jag årets skörd av vindruvor. Jag får hjälp med rensandet och framförallt MOSANDET. Av erfarenhet visste jag att inte låta druvorna ligga undan att sätta dem på jäsning snarast möjligt
Detta är en soppa jag lagade i desperation över min tillgång på frusna laxfiléer och min brist på egna idéer men soppan fick våra smaklökar att dansa av glädje och förvåning
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Pensla meduppvispat ägg och strö över vallmofrön precis före gräddning. På jobbet kom receptet på frallor med mjölet Manitoba Cream på tal för ett par veckor sedan
Tag ut formen från kylen och dekorera medfärska hallon. Färska hallon till dekorationen. Tryck ut digestive blandningen på botten i en form med löstagbara kanter
Sleva upp ½ dl jordnötssmör (sånt därmed BARA jordnötter i ni vet). Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
· Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minutermedhandvisp. Mitt knep för att få dem på det senare visetär att tillsätta vaniljkräm i smeten
Vispa ihop färskost, grädde, äggula och dill i en bunke, smaka av med salt och vitpeppar. Jag har blivitlärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som man lär utan det blir inte fisk så ofta till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.