Hyvla av små flisor av chokladen med en vass kniv, och lägg försiktigt på vaniljkrämen. Knaprig botten, syrlig lemoncurd, färska söta hallon, vaniljkräm och choklad
Denna gång nyttiga muffinsmedhallonoch kardemumma. Fortsätt mixa till en slät smet och vänd ner hallonen (använder du frysta bär ka de vara tinade) innan du häller upp i muffinsformar
Blanda resten med den resterande smeten och häll överst i muffinsformarna. Blanda de urkärnade körsbären med socker och maizena och fördela hälften av dem i formarna med hjälp av en sked, tryck gärna ner dom lite
Jag tycker verkligen hallonoch citron är en ypperlig smakkombination, passar perfekt ihop medhallonens söta, fina smak och citronens (i det här fallet lemoncurdens) syrliga smak
Kombinationen vit choklad ochhallon i muffins, det blev en riktig höjdare. Jag hade bara ett hallon/muffins, men tycker man ska ha minst två-tre stycken
– Nyp ihop alla ingredienser i en skål och låt stå medan du gör muffinssmeten. Har varit sugen på att göra muffinsmed crumble på ett tag också så varför inte köra på båda två tänkte jag
Häll upp på rena burkar, låt svalna och sätt på lock. 11 1/2 citronSå här gör du Finriv citronskalet och pressa ur saften ur citronerna. Koka upp citron-skal och citronsaft med 1 dl socker och smör tills allt löst sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med citronkrämen
Fyll medLemonCurdoch lägg på det lilla locket. Bred på och om du vill ha en lite hård yta på marängen kan du ha in den i ugnen en kort stund eller bränna av med en brännare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.