Den fick sedan stå och vänta 30 minuter innan jag åt den. Fläskgryta Förberedelsetid 10 Minuter Tillagningstid 8 Minuter Total tid 18 Minuter Recept av. 6 Ingredienser 1 kg fläskkarré utan ben skuren i grytbitar 1 msk spiskummin 1 msk paprikapulver 1 tsk chilipulver ancho eller motsvarande torkad hel frukt 3 vitlöksklyftor 1 gul lök 2 msk tomatpuré salt Instruktioner Dela fläskkarré i bitar. 10 Minuter Till. 8 Minuter T. 18 Minuter R. 1 msk spiskummin
Min vikt är stabil. Genom åren har även jag ökat i vikt från min målvikt. Oavsett vad andra tycker och tänker så känner jag själv hur jag mår och hur mina kläder sitter osv
Det kommer att passa fint som smaksättare i mina recept i januari-februari. Känner mig extra trögstartad denna måndag så denna gröna energi-kick till dryck, matcha te, får inleda veckans bloggande
Här kommer en reflektion av minvecka. Ställ in i kylskåpet några minuter för att stelna. Jag kom hem från jobbet i måndags så började jag steka pannkakor provade en ny variant blev riktigt gott
Fisk innehåller också en massa vitaminer och mineraler som vi behöver för att må som bäst. Ändå blir det oftast inte fisk mer än en, kanske högst två gånger i veckan till middag
Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Häll grädde i såsen och koka upp, låt sjuda långsamt i ca 5 min
En god och mjuk smörgås men med minimal arbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igång igen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Fräs lök, morötter och köttfärs i oljan några minuter. Veckans middag. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.