Vi varierar också både i storlek, färg och format även om vi alla går under beteckningen människa. Du kan använda vilket sorts pajskal du vill till pajen, men mitt blev förstås glutenfrittoch den här gången med en blandning av bovetemjöl och rårismjöl
Jag använde glutenfri fusilli av majs, men det går bra med vilken sorts pasta som helst. Strö över lite mer riven parmesan, och garnera gärna med färsk timjan
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomater ochgetost
Kall såsmedparmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsåsmed citron och basilika (se här)
Blanda mandelmjöl och bakpulver och vänd ned i äggpöset med luftiga tag. Jag har sedan dess hunnit göra kakan ytterligare en gång, då med kokosflingor i stället för vit choklad eftersom jag hade slut på den
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Plattorna varvades med tunna skivor zucchini och en köttfärssås överdoserad av vitlök, till detta gjorde jag en tomat och basilikasallad med hackade macadamianötter (DRÖMtillbehöret
Söndagslunchens förrätt blev en svensk klassiker med en enkel liten tvist, i form av en smakrik ost. AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt
Förutom lax och räkor ger både mozarella och färskriven parmesan extra smak till tårtan, som sedan kan garneras efter tycke och smak med räkor, laxrosor, rom, dillvippor, lime, citron eller vad du nu föredrar
Fördela sedan köttfärsröranoch smulad getost över. Egentligen är det en restpaj, där en överbliven kokt potatis fick hänga med i pajdegen, ochköttfärssås som blivit över efter tacomiddag fick utgöra fyllning tillsammans med en stump zucchini och en likaledes överbliven klick smetana
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.