Vegansk och Glutenfri Lasagne
bergklinteducation
bergklinteducation
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 28 Ma
  • 4 portioner
  • 1 grön chilipeppar
  • 1 ask passerade tomater
  • 2 msk hackad färsk eller fryst basilika Salt, svartpeppar och paprikapulver efter smak ca
  • 200 g fryst hackad spenat
  • 1 ask svarta bönor
  • 2. Tillsätt passerad tomat och alla kryddor
  • 2 dl cashewnötter
  • 1/2 pressad citron
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/2 krm riven muskot
  • 2. Lägg cashewnötterna i en matberedare tillsammans med alla övriga ingredienser
  • 4-5 minuter Bygga ihop lasagnen
  • 2 medelstora zucchinier
  • 1. Sätt ugnen på
  • 3. Lägg ett tunt lager tomatsås i botten av en ugnsform alternativt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.