Jag har tänkt göra liteolikajulgodisar som man bjuda gästerna på. Här kommer en gammal favorit. Det är ju så gott med hemmagjorda chokladtryfflar och sista och äta på jullovet
och som vanligt tar jag bort champinjonerna. Jag gjorde en väldigt god lasagne igår, till ca 4 portioner gjorde jag som alltid denna. För att lasagnen skulle bliglutenfri använde jag Sempers lasagneplattor och istället för en bechamel så kokade jag upp 3dl grädde när den fått en lite tjockare konsistens så la jag i 2dl grovriven parmesan och lät osten smälta. Sen varvade jag allt som vanligt och avslutade med mer parmesan på toppen, gräddade det hela i ugnen på 225grader i 40 minuter. Jag fick lägga på folie redan efter 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början Sen njut av en väldigt god middag. 225grader i. 40 minuter Jag fick lägga på folie redan efter. 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. ä. r. k. o. m. e. t. p. s. å. n. y. c. g. d. h. u. l. f. ö. D. a. b. ". v. x. K. ♥. -. 2. T. 4. R. 1. j. ½. ,. L. F. S. B. V. s t
Rulla små bollar och lägg på plåt, platta sedan till dem lite. Lägg saffran i cognacen och låt stå. Riv mandelmassan grovt på rivjärn och blanda med socker och äggvita
Jag sparade lite deg när lussekatterna bakades och så fick han två längder. Om du gillar saffran OCH gillar mandelmassa ska du definitivt prova att göra de här saffranslängderna
Idag har jag legat hemma i sjuksängen, men familjen måste ju ha mat ialla fall. Och eftersom det var träningaridag och maken kom hem sent så blev det en klassiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.