Tillsätt sambal oelek och rör om. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Blanda samman olja, soja, saften från en halv lime, sambal, ingefära, koriander och en nypa socker
Hade fått receptet av grannen och det blev flitigt använt, inget kladd gott till saften och kaffet. När våra stora killar var små, så blev det många utflykter och eftersom jag gillar att baka så blev det hembakat i fikakorgen
Denna gång kunde jag använda hela sparrisen till denna härligt gröna goda soppa. Till servering. Server ägghalvor, sparris och torkade tomater som tillbehör i soppan
Forma färsen till fyra hamburgare och platta till. Stäng av plattan och låt dem ligga kvar och dra till sig i pannan en stund om du vill ha dem mer åt det välstekta hållet
Samtidigt har jag ont av det eftersom jag tänker på alla djuren som tillbringar sin tid utomhus. Det är vackert, i synnerhet de tidiga morgnarna när solens strålar får frosten att glimra som små diamanter
Forma färsen till fyra små hamburgare. Just nu har jag fullt upp med receptskrivande till min och Lars-Erik Litsfeldts kommande kokbok, så idag får du ett av de just nu mest besökta recepten här på bloggen
På Instagram kan man få många fina idéer och inspiration, det är därifrån jag har fått detta underbara tips som är helt magiskt perfekt till Alla hjärtans dag
Forma tillsmå puckar och stek på medelvärme i olja några minuter. Mixa alla ingredienser och smaka av och tillsätt mer vetemjöl om smeten känns för lös
Värm oljan och fritera korven håll i pinnen tills den får fin färg. Nu planeras nästa resa dit och Micke mjukstartar och serverar Corn Dogs235 ml vetemjöl235 ml majsmjöl1 msk socker1 msk bakpulver350 ml mjölk1 pkt grillkorvfrityrolja vi använde vanlig matoljagrillspettblanda ihop dom torra ingredienserna och mjölken till en ganska tjock smet
Får nog ta och köpa lite penséer till att börja med. Nu i påsktider så tänkte jag passa på att påminna om en riktig favorit till bakverk som jag har gjort ett antal gånger genom åren
Tillsätt rosmarin. Bred ut majsröran ovanpå köttfärsen, smula fetaost ovanpå och stek i ugnen på 175grader i 45 minuter, öka temperaturen till 200grader sista 10 minuterna så får gratängen en fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.