Att få träffa alladessa storslagna personligheter med passion för sina traditioner och produkter detillverkar, vi är så glada över allt vi fick uppleva
Om ni väl börjat göra denna är detsvårt att tycka om den man köper i butik efteråt. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Så jättegott och så enkelt att tillaga. Servera med en caprese och en grönsallad. Blanda köttfärs med en äggula, det blötlagda brödet, parmesan, mozzarella, basilika och persilja
Riv sedan parmesan och strö över det mesta men spara lite grann till att lägga på toppen. Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihop väldigt mycket när dentillagas
Du kan göra dentillhörandesalladen mer mättande om du vill, och lägga till ytterligare grönsaker, eller kanske t o m potatis, men den här gången blev det lite lightvariant hos oss
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtill glöggen
Kavla ut degenoch stansas ut hjärtan med en stor hjärtform. Koka upp gräddenmed hallonen. Idag är detalla hjärtans dag och jag har bakat hjärtan till mitt hjärta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.