TO DIE FOR pastagratäng medkyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Salta och peppra, och bryn dem i en stekpanna med smör. Strimla kycklingfiléerna. Kärna ur och strimla paprikan och strö i formen tillsammans med baconet
Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa medkycklingfiléerna. Smaka av med salt och peppar. Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar
Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, mådde illa och hade magont
Den här goda kycklingrätten i ugn med smak av oregano gjorde jag till kidsen i helgen och båda nästan slickade tallrikarna, främst minstingen som var helt tokig i såsen
Stek kyckling och bacon i en stekpanna med lite olja. Putsa och skär kycklingen i små bitar. Hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja utan att det tar färg
Servera med ris och sallad. Lägg på kycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. 4 st kycklingfiléer
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 4 st kycklingfiléer. 1 msk kycklingfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.