12 dl
grädde av valfri fetthalt (gäller även crème fraichen!)
11 burk
crème fraiche
12 msk
mango chutney
11/2 tsk
sambal oelek
1 riven
ost
1 en
liten skvätt soja
1 salt
& pepparSå här gör du 40 minuter Sätt ugnen på 200 grader. Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar. Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna. Skär champinjonerna i kvartar. Smörj en ugnsfast form. Lägg i kyckling, paprika och svamp i formen. Blanda ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, chutney och soja. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen i formen och strö över riven ost. Tillaga i ugnen i cirka 20-25 minuter. Spara recept 9 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 11726
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Så himla god. Det är den perfekta rätten att bjuda på om man ska bjuda många på middag, dubbla mängden på allt så har du en stor plåt att servera
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Det här är en kanongod gryta med perfekt styrka och krämig konsistens. Kycklinggrytor blir oftast supergoda och det är enkelt att förbereda genom att steka kycklingen nån dag i förväg
Hej på Er. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt. Och i Hallsberg finns det inte jättemånga lunchställen att välja på, det är typ pizza, eller Asiatisk mat som finns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.