Om vi ska kokadetperfektaäggetså måste vi definiera hur detperfektaägget är. Så här i påsktidersåkokasdet enorma mängderägg i Sverige, i runda slängar äter vi fyra ägg per person i Sverige
Dessutomblir gulan blek vid överkokning, inte alls så vackert gul som man vill ha den. Troddedet var så man gjorde - men det finns tydligen många sätt att kokaägg på
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
När det får puttra tillsammans med kryddor och tomatsåsensåblirdenså fantastiskt god. Hela familjen äääälskar sånt här och det är alltid en hit att ställa fram en sån här på matbordet
Har man inte detså kan man rulla ihop tidningar och lägga en handduk över, sen placera bröden att jäsa mellan tidningsrullarna så att de får stöd att jäsa uppåt
Lyft upp mandlarna med en gaffel och läggdem på en bakpappersklädd plåt eller ett fat. aminosyror, vitaminer och antioxidanter, men just till snacks rostar jag nötterna ändå, eftersom jag tycker att smaken av mandelnframträderså mycket mer och blirså mycket godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.