Ta ut den varma plåten och dra försiktigt över bakplåtspapperet till den. Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Jäs under lock, jag tog halva tiden i rumstemperatur och sen sätta jag in degen i kylen övernatten. Mannen i huset sa att detta var det godaste brödet jag bakat någon gång och tillade att det var top tre utan veta vilka de andra två är
Perfekt att kalljäsa övernatten och baka ut nästa dag. Pensla bröden med ägg och strö på fröna, eller hoppa över pensling och strö på vetemjöl istället
Låt jäsa övernatten. Täck över degbunken med plastfolie och en handduk. Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem
Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna. Till bröd är Manitoba Cream bra som gör brödet luftigt och Rustique som gör brödet saftigt och smakrikt
Det här är ett av mina absoluta favoritbröd. Bara att röra ihop på kvällen, låta degen stå och jäsa i kylen övernatten, och sedan klicka ut på en plåt på morgonen
Efter att jag jobbat på eftermiddagen bakade jag ett riktigt gott bröd med rågsikt, gjorde kyckling wok och nybakat, varmt bröd till tjejerna när de kom från jobbet ikväll, populärt
Briocher är ett franskt bröd som innehåller kopiösa mängder av smör och ägg. Ta ut formen ur ugnen och för försiktig över frallorna i ett stycke till ett galler
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. 250 gr som sänkes till 200 gr när bröden sätts in. Grädda bröden i 20-25 minuter och bullar i 10-12 minu-ter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.