Så har vi nu lyckats välja ut litebilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som viplötsligtfick för oss skulle ha ett italienskt tema
Ikvällblir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag ficktillpizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara liteknepig att få till
Bliinte avskräckta bara för att denna heter höstgryta. ) Vivill ju inget hellre än att våren ska komma på riktigt nu, men denna grytan är precislika god tidigt på våren som sent på hösten
Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, viville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Tisdagigen, vilket såklart betyder soppa i vårt kök. Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inläggiMatrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Kvällens middag som jag suktat efter i flera dagar blev fisksoppa med fänkål, saffran och musslor. Receptet är ett Viktväktarrecept som jag modererat lite grann…
Ugnsrostad potatis med rosmarin blev otroligt lyckat och nedanföljer det superenkla receptet. De olika kryddorna fångadesupp perfekt och smaken var ljuvlig
Mixa frökärnorna till ett fint mjöl och tillsätt sedan resten av ingrediensernai en matberedare. Rulla till bollar och platta ut eller klicka med en sked på en bakplåtspappersklädd plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.