Mixa eventuellt soppan. Blanda eventuellt i lite citrusskal. Koka dem under lock i en gryta med vatten och buljongtärningar tills de nästan är mjuka, cirka 20 minuter. 2 Fräs lök, vitlök och gurkmeja i oljan ett par minuter i en stor stekpanna. 3 Häll i grädden och koka på svag värme ett par minuter. 2 dl gröna linser. 1 liter vatten. 2 grönsaksbuljongtärningar eller hönsbuljongtärningar
Jag fann lite grönsaker i kylen som kunde tänkas passa bra ihop och vips så blev det en god soppa. Denna kan vara god både som förrätt eller som en lätt lunch
Idag har jag varit på hos tandläkaren med barnen. Hon skrek hela besöket och vägrade öppna munnen. Till på köpet fick jag uppmaningar om att inte ge henne äppeljuice och jag kände mig som en dålig mamma (för äppeljuicen alltså, inte för att hon skrek
Marinerade oliver, melonbitar och grön sparris med skinka är alltid gott att ha till. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig
I de fyra vita skålarna ses olivtapenade, basilikapesto, svarta oliver och inlagda gröna oliver. Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.