När den är gyllenbrun, servera medtillbehören. Smaka av med citronsaft och kryddor. Vispa i oljan droppvis i ägg- och vinägerblandningen, när det börjar tjockna kan man hälla i en tunn stråle under vispning
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Dessa pannkaksmuffins kan nämligen mera liknas vid ugnspannkaka i annorlunda form och passar alldeles utmärkt att servera med något matigt tilltugg - antingen som förrätt, lättare vickningsrätt eller på buffebordet i påsk
) Vi har ju kört lite av ett menyförslag vad gäller påskmenyn denna veckan upptäckte vi, det började med sillen, fortsatte med efterrätten för att sedan komma en varmrätt, så nu fattas ju bara förrätten
Idag bjuder vi på både förrätten som var en purjolökstarte med rom och så ostbrickan medtillbehör. Som tillbehör valde vi att servera päronkompotten, rostade mandlar och bakade smördegsremsor med vinägersirap
Den här förrätten tycker jag är perfekt att börja en trerätters måltid med. Först ut är en avokadosoppa med het torskrygg och det här är en soppa med sting i kan jag säga och som bara är såååå god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.