Hjortfilé med rödvinsreduktion och rotfruktsgratäng
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 700-800 gram hjortfilé
  • Rotfruktsgratäng
  • 2 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 vitlöksklyftor 1 tsk salt, svartpeppar
  • 8 potatisar av mjölig sort
  • 4 rejäla morötter
  • 2 palsternackor 1/2 purjo 1-2 dl riven ost
  • Rödvinsreduktion
  • 2 vitlöksklyftor 1 scharlottenlök 1 msk strösocker
  • 4 msk smör
  • 3 msk viltfond (eller viltfond + kantarellfond)
  • 3 dl rött vin
  • 1-2 dl vatten
  • 1 msk balsamvinäger
  • Maizena
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.