Hjortfilé med hasselbackspotatis och Peters sås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • Hjortfilé600 g hjortfilé 1 tsk salt 1 tsk vitpeppar 1 msk smör
  • Hasselback8 potatisar (medelstora av fast sort) 2 tsk salt 25 g smör ströbröd
  • Sparris1 tsk salt 1 sockerbit 12-16 gröna sparrisar 4 msk parmesanost, riven 4 skiva bacon
  • Bakade tomater8 kvisttomater 2 msk olivolja 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 tsk torkad basilika 2 krm oregano
  • Peters sås1 msk smör 1 rödlök 1 tsk svartpeppar 1 krm grönpeppar 0,5 krm rosépeppar 5-6 enbär 1 l rött vin 3 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 1,5 grönsaksbuljongtärning 1-2 tsk kinesisk soja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.