Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Förmedlatmed vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. Utöver att servera den som ett härligt chutneyliknande tillbehör till grillat eller annat är den också en utmärkt smakgivare till fiskgrytor och andra grytor
Biscotti, här medsmak av saffran. Jag har tidigare delat ett recept på safftansbiscotti men där krånglade min ugn så därför kommer receptet här igen med uppdaterade ugnstemperaturer och tider
Gjorde egen majonäs idag, har hittat en superenkelt recept, som jag delar med mig. Gjorde lite rotsaker i ugn, till torsken idag, mycket smaker och färg
Blanda samman allt, med en mixer eller matberedare. Smaken får den av brännvinet, konjaken eller whiskey som man har i den för att sätta en piff på de gamla ostarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.