Blandade sallad med grönsaker och äggvitorna som blir över från skarpsåsen, samt mogen avokade. Tillsätt resten av ingredienserna, ställ såsen i kylen en stund, innan servering
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Ställ dem i en ugnssäker form (tillsammans med bönorna och fisken, se ovan) och, gratinera dem i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter, eller tills de fått fin färg
Börja med att vispa äggen fluffigt och tjockt. havssalt. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
Smakaavmed citron. Rör samman äggulorna med sambal, senap och vitlök. Smaklig måltid. Lägg ytterligare ett papper på och kavla ut degen så tunnt som möjligt mellan pappren
Till det gjorde en ny rätt, rotfruktsmos med nyriven parmesanost, och gratinerade gyllene. Det man köper i påse luktar inte gott, och smakar absolut inte det samma, och det blir inte dyrare att köpa en hel bit och riva
Fyllningen kan man variera efter smak, men ta en fast ost om ni ska ha det som fyllning. Dem fyllde jag, med lufttorkad skinka och ost, och till det ännu mer ost, i form av gorgonzolaostsås
Blanda i resten av ingredienserna. 50 gram stenbitsrom ( kaviar i burk ). 50 g Caviar & Stenbitsrom. Bröd. Vispa ägg, halvsmält smör, yoghurt, salt och bakpulver
Krydda efter egen smak. Jag hade ca 700 gr kassler1 pkt bacon650 ml kokosmjölk2 vitlöksklyftor3 msk tomatpuréCreole - kryddaingefära - kryddaSambal oelek - kryddaJag stekte först baconen tillsammans med vitlöksklyftorna som jag pressade. Sedan hällde jag i kokosmjölken ( 2 olika förp) i med tomatpurén och kryddorna
Tillsätt paprika och tomat, krydda med salt och peppar. Stäng av plattan och låt biffarna steka färdigt några minuter på eftervärmen, så blir de saftiga
Hade lite korv av olika slag, som rester i min kyl, både vanlig grillkorv, men även lite salamikorv. Toppade med stekta vaktlägg, men det går precis lika bra med vanliga
Smaksätt såsen med ättikssprit och om så behövs, mer salt och peppar. Det som blir över efter att du kokat såsen, kan du använda som bas till en god soppa eller dricka varm med en sked kokosolja
I dag körde vi skånsk äggakaka med fläsk. Smöra en ugnssäker form med smör i botten. Äggakakan kommer att fyllas med luft, men sjunker ihop, efter gräddning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.