F. ö. r. e. n. t. i. d. s. a. f. c. k. j. g. m. l. ä. u. å. o. V. p. v. ,. B. G. é. h. (. ). S. b. H. A. R. I. 6. 0. -. 8. C. è. 1. M. P. x. 2. 5. 4. 3. y. ½. L. T. K. U. Ä. g r. d l
tillsammans med. Finputsa en lagom stor oxfilè och gnid in den med nypressad färsk vitlök samt den halva citronenKrydda den med salt, svartpeppar, citronpeppar och persiljaBryn oxfilèn i en gjutjärnspannaTa upp oxfilènStek rikligt med färska, eller ca 2 burkar kantareller tillsammans med 1/2 paket baconSkiva 2 stora gula lökar och bryn dessa gyllenbrunaSkiva sedan 2 stora tomaterGör en bäddav löken, tomaterna och de stekta kantarellerna samt wookgrönsakerna och placera sedan filèn överst påbädden i stekpannanStek klart i ugnen till önskad temperaturGör eget potatismos och spritsa det runt oxfilèn när den nästan är färdigPlacera allt i ugnen på ganska hög värme tills moset får en gyllenbrun ton o topparnaServera Kockens utsökt goda kylda bearnèsås tillNjut
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Smaka avmed soja, sirap, salt och peppar. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Koka på hög värme så att vätskan kokar ner till mindre än hälften. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Rulla köttet i hälften av blandningen och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör och olja. Bryn lök, fikon, morot och rotselleri i hälften av smöret i en rymlig kastrull
Smaka avmed soja, sirap, salt och peppar. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Smaka avmed soja, sirap, salt och peppar. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.